1. 4-sterren camping
  2. Ruime en groene comfortplaatsen
  3. Vele faciliteiten voor jong en oud
 

4-sterren camping in Twente

Wilt u deze vakantie doorbrengen op een mooie 4-sterren camping in Twente, midden in de natuur? Dan is Vakantiecentrum ’t Schuttenbelt, een prachtige natuurcamping in Enter, de Reggestreek, de perfecte plek om te kamperen. ’t Schuttenbelt is een kleinschalige en familievriendelijke camping met 60 mooie en ruime comfortplaatsen op zowel zonnige als schaduwrijke plekken. Terwijl u ontspant bij uw eigen tent, camper of caravan genieten kinderen met volle teugen van het zwembad met waterglijbaan en de activiteiten van het animatieteam. Deze camping in Twente heeft alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie.

U zult comfortabel kamperen op de ruim opgezette kampeerplekken in het groen van minimaal 100m2. De locaties worden omzoomd door bomen en planten zodat u echt geniet van het buitenleven. Elektra, CAI, afvoer en gratis Wifi zijn aanwezig. U kunt gratis douchen met warm water in het keurige en verwarmde sanitairgebouw. Natuurlijk kunt u als gast ook gebruikmaken van de parkfaciliteiten. Waterpret is gegarandeerd in het grote buitenzwembad met glijbaan en het peuterbad. In de zomermaanden zorgt het animatieteam voor extra vermaak, en er zijn diverse speeltuinen op het park. Er is dus genoeg te beleven op onze 4-sterren camping in Twente. 

 
 

Faciliteiten Camping 't Schuttenbelt

✓ Buitenzwembad met glijbaan en peuterbad (hoogseizoen)

✓ Animatiegebouw

✓ Proffessioneel animatieteam (hoogseizoen)

✓ Snackbar (hoogseizoen)

✓ Gratis Wifi 

 

Sfeerimpressie kamperen bij Vakantiecentrum 't Schuttenbelt

 
 

Camping in Twente met zwembad

Niets is lekkerder dan in de warme zomermaanden een duik te nemen in een verkoelend zwembad. Vakantiecentrum ’t Schuttenbelt is een camping in Twente mét zwembad waar jong en oud volop waterpret zullen beleven. Er is niet alleen een groot buitenzwembad aanwezig, er is ook een waterglijbaan en een peuterbadje voor de allerkleinsten. Zo’n camping met zwembad is ideaal voor gezinnen, want welk kind wil nou niet lekker zwemmen in de vakantie? Als ze niet in het zwembad nieuwe vriendjes maken, dan wel tijdens activiteiten van het animatieteam of in de speeltuinen op het park. 

Natuurliefhebbers en families met kinderen die graag een weekendje weg of lange vakantie willen doorbrengen in Twente, beleven een heerlijke vakantie op deze 4-sterren camping in Enter, midden in de groene Reggestreek in Twente. Dit is een bijzonder natuurrijk gebied waar u prachtige wandel- en fietstochten kunt maken. Bezoek zeker eens De Holterberg – één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Het pittoreske Oostmarsum mag u niet overslaan en de kinderen zullen een bezoek aan Avonturenpark Hellendoorn fantastisch vinden. Oer-Hollandse activiteiten, zoals boerengolf spelen, een huifkartrektocht, paardrijden, aardbeienplukken, klootschieten, vissen en kanoën op natuurwater horen ook allemaal tot de mogelijkheden in de omgeving van de camping in Twente.  

 
 

Faciliteiten

Vakantiecentrum 't Schuttenbelt kent vele faciliteiten op het vakantiepark. De kinderen zullen zich niet vervelen. Bekijk al onze faciliteiten online!

Omgeving

Vakantiecentrum ‘t Schuttenbelt is prachtig landelijk gelegen vlak bij het leuke plaatsje Enter in Zuid-Twente. Ontdek en beleef deze prachtige omgeving!