1. Gelegen in Zuid-Twente
  2. 4-persoons lodges
  3. Ruime kampeerplaatsen
 

Hemelvaartweekend in Twente

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor een weekend weg tijdens Hemelvaart? Vakantiecentrum 't Schuttenbelt heeft zowel ruime kampeerplaatsen als luxe lodges op het vakantiepark verscholen in de Twentse natuur. Hemelvaart is een ideaal moment voor een lang weekend weg met uw familie. U kunt bepalen of uw vakantie in Twente een actieve of ontspannen vakantie wordt. De omgeving heeft een prachtig landschap welke wordt afgewisseld door bomen, weilanden en rivieren. Hier kunt u genieten van lange fiets- en wandeltochten. In de naastgelegen plaats Rijssen vindt u een 20 km lange mountainbike route door natuurgebied de Borkeld. 

  • Hemelvaartsdag: 30 mei 2019
  • Hemelvaartweekend: 29 mei t/m 3 juni 2019
 
 
Vakantiehuizen
Vakantiehuizen

Vakantiehuizen

Bij vakantiecentrum 't Schuttenbelt vindt u gloednieuwe 4-persoons vakantiehuizen gelegen in de Reggestreek. Bekijk nu het aanbod!
 
Kamperen
Kamperen

Kamperen

Wilt u graag kamperen in de Twentse natuur? Vakantiecentrum 't Schuttenbelt heeft ruime en groene kampeerplaatsen. Bekijk het aanbod!
 

Faciliteiten 't Schuttenbelt

Bij Vakantiecentrum 't Schuttenbelt hoeft niemand zich te vervelen. Zowel jong en oud kunnen gebruik maken van de faciliteiten aanwezig op ons park. De kinderen roetsjen van de glijbaan en plonsen in het buitenzwembad. Ook volwassenen vinden verkoeling bij het zwembad of bij de schaduwrijke plekken op het kampeerveld. Tijdens de schoolvakanties is het professionele animatieteam van De Eendenclub aanwezig bij Vakantiecentrum 't Schuttenbelt. Zij zullen de kinderen vermaken met verschillende activiteiten. Mocht het weer even tegenzitten, dan biedt de overdekte animatieruimte uitkomst. Tijdens het hoogseizoen kunt u een frietje of snack halen bij de snackbar in het receptiegebouw. Aan bewegingsmogelijkheden geen gebrek, speel een potje jeu de boules, tennis, basketbal of voetbal op een van de all-weather sportvelden.

Omgeving 't Schuttenbelt

Niet alleen op ons vakantiepark kunt u veel beleven, ontdek ook vooral de prachtige omgeving. Bezoek de winkels in het leuke plaatsje Enter of schuif aan op een van de terrasjes van het dorp. Het landschap is divers met een afwisseling van bomen, weilanden en rivieren. Maak een mooie kanotocht over de Regge, en een lange fiets- en wandeltocht door de natuur. Trakteer de kinderen op een uitje naar Attractiepark Hellendoorn of duik terug in de tijd naar de middeleeuwen en bezoek het eeuwenoude kasteel Twickel.

 
 

Hemelvaartweekend bij 't Schuttenbelt