1. Ruime en groene kampeerplaatsen
  2. Buitenzwembad met glijbaan
  3. Goedkope camping
 

Kamperen bij Vakantiecentrum 't Schuttenbelt

Bij vakantiecentrum 't Schuttenbelt vindt u verschillende kampeervelden. Deze kampeervelden zijn omringd door bomen. Zo hebben de ruime kampeerplekken zowel schaduwrijke als zonnige momenten. De kampeerplaatsen hebben een eigen elektra aansluiting maximaal 10 ampère en CAI punt. In het verwarmde sanitairgebouw kunt u gratis gebruik maken van de douches en warm water. Dit nette sanitairgebouw ligt dicht bij de seizoensplaatsen. Terwijl de kinderen zich uitleven in het buitenzwembad met glijbaan of bij de speeltuin kunt u relaxen bij uw kampeerplek. Geniet van het echte kampeergevoel in Twente!

 
 
 

Faciliteiten Camping 't Schuttenbelt

 
  1. Buitenzwembad met glijbaan en peuterbad (hoogseizoen)
  2. Animatiegebouw
  3. Proffesioneel animatieteam (hoogseizoen)
  4. Snackbar (hoogseizoen)
  5. Gratis WiFi
 

Faciliteiten 't Schuttenbelt

Komt u kamperen bij Vakantiecentrum 't Schuttenbelt? Dan kunt u uiteraard ook gebruik maken van alle faciliteiten op het vakantiepark. Favoriet onder de kinderen is uiteraard het buitenzwembad met glijbaan! Maar ook de ouders mogen graag afkoelen in het zwembad. Voor de allerkleinsten is er een apart peuterbad. Wanneer het nog iets te fris is om te zwemmen vermaken de kinderen zich uitstekend in de speeltuin of met activiteiten van het professionele animatieteam de Eendenclub. Verveling wanneer het weer even tegenzit is niet nodig, de recreatieruimte biedt uitkomst. 

Ontdek en beleef Twente!

De natuur in Twente is prachtig. In het landschap vindt u afwisselend bossen, weilanden en rivieren. Deze nodigen uit tot het maken van lange fiets- en wandeltochten. Natuurliefhebbers voelen zich welkom op onze camping en in de Reggestreek. Bent u op zoek naar een actieve kampeervakantie? Ook dat is mogelijk, niet alleen door de faciliteiten op ons park maar ook door er op uit te trekken in de omgeving. De kinderen worden zeker enthousiast van een dagje naar Avonturenpark Hellendoorn of klimmen en klauteren in Nijverdal! Wilt u terug in de tijd duiken? Landgoed Twickel ligt in de omgeving en het kasteel is geopend voor publiek.  

 
 
Faciliteiten
Faciliteiten

Faciliteiten

Vakantiecentrum 't Schuttenbelt kent vele faciliteiten op het vakantiepark. Jong en oud zal zich zeker niet vervelen.
 
Omgeving
Omgeving

Omgeving

Vakantiecentrum ‘t Schuttenbelt is prachtig landelijk gelegen vlak bij het leuke plaatsje Enter in Zuid-Twente. Ontdek en beleef de omgeving.
 

Kamperen bij 't Schuttenbelt