1. Buitenzwembad met glijbaan
  2. Kampeerplaatsen en accommodaties
  3. Gelegen in Twente

Meivakantie bij 't Schuttenbelt

De meivakantie een ideaal moment voor een heerlijke vakantie in Nederland. Vakantiecentrum 't Schuttenbelt ligt verscholen in de Twentse natuur en ligt vlakbij het plaatsje Enter. Op ons vakantiepark kunt u kiezen voor een kampeervakantie of om te overnachten in een van de nieuwe accommodaties. Uiteraard kunt u tijdens uw verblijf gebruik maken van de diverse faciliteiten op het park. De kinderen worden vermaakt door het professionele animatieteam van De Eendenclub aanwezig op ons park tijdens de schoolvakanties. U kunt ontspannen een boek lezen bij de tent of lodge. 

De kampeerplaatsen beschikken over een eigen elektra aansluiting van maximaal 10 ampère en een CAI punt. U maakt gratis gebruik van de douches en warm water in het nette en verwarmde sanitairgebouw. De verschillende kampeervelden zijn omringd door bomen waardoor de kampeerplekken zowel zonnige als schaduwrijke momenten hebben. De vier nieuwe lodges zijn comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien. De woody lodges beschikken over een groot overdekt terras welke tevens is af te sluiten bij slecht weer. In de 4-persoons lodges vindt u twee slaapkamers met ieder een eigen badkamer. Ook uw huisdier mag mee tijdens de meivakantie. In boslodge Mikah zijn huisdieren toegestaan.

 
  1. Meivakantie: 1 t/m 9 mei 2021
 

Ontdek en beleef Twente!

De natuur in Twente is prachtig. In het landschap vindt u afwisselend bossen, weilanden en rivieren. Deze nodigen uit tot het maken van lange fiets- en wandeltochten. Natuurliefhebbers voelen zich welkom op onze camping en in de Reggestreek. Bent u op zoek naar een actieve meivakantie? Ook dat is mogelijk, niet alleen door de faciliteiten op ons park maar ook door er op uit te trekken in de omgeving. De kinderen worden zeker enthousiast van een dagje naar Avonturenpark Hellendoorn of klimmen en klauteren in Nijverdal! Wilt u terug in de tijd duiken? Landgoed Twickel ligt in de omgeving en het kasteel is geopend voor publiek.