BoekUwBuitenhuis.nl - Vakantiecentrum 't Schuttenbelt
Vakantiecentrum 't Schuttenbelt 🍀❄️
Vakantiecentrum 't Schuttenbelt 🍀
Vakantiewoningen in de natuur 🌳
Boek je zomervakantie op onze glamping
Ook in de winter heel fijn!

Veilig op reis - onze corona maatregelen

Veilig op reis en zorgeloos boeken

Op ons vakantiepark volgen wij alle ontwikkelingen omtrent het Coronavirus. Hieronder leest u hoe te werk gaan omtrent het virus en uw vakantie.

Boeken met omboekgarantie

Bij ons boekt u een vakantie met omboekgarantie. Dit betekent: kosteloos annuleren tot 7 dagen van tevoren indien het niet mogelijk is om naar ons park te toe te komen, bijvoorbeeld vanwege maatregelen en/of een covid-19 besmetting. Lees hier meer over onze omboekgarantie. 

Update: wij blijven open, boek zorgeloos met omboekgarantie

Wat is er open?

  • Op dit moment zijn er geen restrities voor een verlijf. De faciliteiten zoals bijvoorbeeld het zwembad en de snackbar zijn zijn gesloten omwille van het winterseizoen. Deze opent onder voorbehoud halverwege het voorjaar;
  • Er is op dit moment geen animatieteam actief.
  • Horeca in de directe regio is gesloten, wel bieden veel verschillende restaurants heerlijke afhaalmaaltijden. 

Wat doen wij om uw veiligheid te waarborgen?

  • Het vakantiepark is weer geopend. Wij zijn weer open gegaan vanaf 24 april;
  • We maken het sanitairgebouw extra goed schoon. Bovendien kunt u zelf ook voorzorgsmaatregelen nemen, wij faciliteiren desinfectiemiddelen;
  • Tijdens het Coronavirus worden onze vakantiewoningen twee keer schoongemaakt. Één keer na vertrek en Ă©Ă©n keer voor aankomst. Bovendien wassen wij de bedlinnen op extra hoge temperatuur en worden deze gedurende een week na gebruik niet herbruikt;
  • Onze schoonmakers werken met desinfectiespray om ook de contactpunten extra goed schoon te houden;
  • Buiten uw gezinsleden is het niet toegestaan om meer dan drie bezoekers in en om uw vakantiewoning te ontvangen, conform de richtlijnen van het RIVM.

Bij de receptie zijn er ook maatregelen genomen. Zo is er desinvecterende gel aanwezig en is er een scherm geplaatst tussen u en de receptioniste.

Blijf op de hoogte

Op de website van Rijksinstituut van volksgezoendheid en milieu (RIVM) vind u de meest actuele informatie over Corona Virus. Wij houden de berichtgevingen nauwlettend in de gaten en zullen waar nodig reageren op updates.

Kan ik nog op Vakantie?

Jazeker! Twente geldt niet als een gebied waar bijzondere veiligheidsrisico’s gelden. Het is er juist lekker rustig en we hebben veel natuur. Conform de richtlijnen van het RIVM nemen wij alle benodigde maatregelen die uw goede gezondheid beschermen, risico’s vermijden en u ontzorgen, ook als deze plotseling veranderen. We hopen dat u daardoor van een fijne vakantie bij ons zult genieten.

Heeft u vragen?

Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u heel graag!