Maatregelen omtrent COVID-19

Op ons vakantiepark volgen wij alle ontwikkelingen omtrent het Coronavirus. Hieronder leest u hoe te werk gaan omtrent het virus en uw vakantie.

Update: 14 oktober

Wat is er open?

  • Op dit moment zijn er geen restricites op de faciliteiten op vakantiepark 't Schuttenbelt. Faciliteiten zoals het buitenzwembad zijn wel gesloten omwille van het winterseizoen.
  • Bij alle activiteiten georganiseerd door het recreatieteam zijn de benodigde corona veiligheidsmaatregelen getroffen;
  • Ook de faciliteiten in de omgeving zijn nagenoeg allemaal open, uitgezonderd de horecagelegenheden. 

Wat doen wij om uw veiligheid te waarborgen?

  • Het vakantiepark is weer geopend. Wij zijn weer open gegaan vanaf 24 april;
  • We maken het sanitairgebouw extra goed schoon. Bovendien kunt u zelf ook voorzorgsmaatregelen nemen, wij faciliteiren desinfectiemiddelen;
  • Tijdens het Coronavirus worden onze vakantiewoningen twee keer schoongemaakt. Één keer na vertrek en één keer voor aankomst. Bovendien wassen wij de bedlinnen op extra hoge temperatuur en worden deze gedurende een week na gebruik niet herbruikt;
  • Onze schoonmakers werken met desinfectiespray om ook de contactpunten extra goed schoon te houden;
  • Buiten uw gezinsleden is het niet toegestaan om meer dan drie bezoekers in en om uw vakantiewoning te ontvangen, conform de richtlijnen van het RIVM.

Bij de receptie zijn er ook maatregelen genomen. Zo is er desinvecterende gel aanwezig en is er een scherm geplaatst tussen u en de receptioniste.

Blijf op de hoogte

Op de website van Rijksinstituut van volksgezoendheid en milieu (RIVM) vind u de meest actuele informatie over Corona Virus. Wij houden de berichtgevingen nauwlettend in de gaten en zullen waar nodig reageren op updates.

Kan ik nog op Vakantie?

Jazeker! Twente geldt niet als een gebied waar bijzondere veiligheidsrisico’s gelden. Het is er juist lekker rustig en we hebben veel natuur. Conform de richtlijnen van het RIVM nemen wij alle benodigde maatregelen die uw goede gezondheid beschermen, risico’s vermijden en u ontzorgen, ook als deze plotseling veranderen. We hopen dat u daardoor van een fijne vakantie bij ons zult genieten.

Heeft u vragen?

Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u heel graag! 

 
Neem contact met ons op
 
Zoek & boek uw vakantie