Zoek en boek uw verblijf

We helpen uw graag bij het vinden van de perfecte standplaats of accommodatie voor uw gezelschap. Geef in het filter uw specifieke wensen aan; zo ziet u enkel de mogelijkheden die voldoen aan uw keuze.

Aankomst
Vertrek
Filter
7 accommodaties gevonden
foto's kaart
Kampeerplaatsen

Kampeerplaatsen

Vakantiecentrum 't Schuttenbelt beschikt over een gezellige familiecamping met 60 ruime, mooi gelegen comfortplaatsen. Geniet van het buitenzwembad, speeltuin, sportveld, tennisbaan en de bar. In de zomervakantie is er een animatieteam.

 

Vanaf € 12,- per nacht.

Lodges

Woody Lodge Olivia

Op vakantie met de kinderen? Deze gloednieuwe 4-persoons Woody Lodge is van alle gemakken voorzien! Ontspan op het zonnige terras met loungeset terwijl de kinderen zich eindeloos vermaken op het camping terrein met vele voorzieningen.

Lodges

Woody Lodge Mikah

Nieuw: Gloednieuwe 4-persoons Woody Lodge met heerllijk zonnig terras met loungeset, omringd door groen. De ideale thuisbasis om de mooiste plekjes van Twente te ontdekken!

 

Lodges

Woody Lodge Florian

Genieten van het groen in Twente? Deze luxe 4-persoons Woody Lodge is hiervoor ideaal! Twee slaapkamers, twee badkamers en een riant overdekt terras met comfortabele loungehoek bij de buitenhaard. 

Lodges

Woody Lodge Valerie

Unieke 4-persoons Woody Lodge met extra veel lichtinval door het bijzondere, verhoogde plafond. Heerlijk overdekt terras met knusse houtkachel, welke op koudere dagen af te sluiten is door een glazen wand.

Vakantieboerderij

Vakantieboerderij De Regge

Vakantieboerderij geschikt tot 16 tot 26 personen (niet voor verenigingen of groepen met jongeren onder de 30 jaar). Leuk voor een familieweekend!

 

Weekend vanaf € 590,-

Vakantiehuis

Vakantiehuis De Elsgraven

Vakantiehuis De Elsgraven is geschikt voor 16 tot 28 personen (niet voor verenigingen of groepen met jongeren onder de 30 jaar). Leuk voor een familieweekend!

 

Weekend vanaf € 790,-