BoekUwBuitenhuis.nl - Vakantiecentrum 't Schuttenbelt
Vakantiepark nabij Rijssen

Vakantiepark Rijssen

  • Vakantiepark in Enter
  • Slechts 8 km vanaf Rijssen
  • Luxe vakantiehuizen

Vakantiepark bij Rijssen

Heerlijk overnachten in de buurt van Rijssen? Dat kan bij Vakantiecentrum 't Schuttenbelt in het Enter. Verblijf midden in de prachtige Twentse natuur in een luxe lodge op ons bungalowpark nabij Rijssen. Bent u met een groep? Dan kunt u terecht in onze sfeervolle vakantieboerderijen! Tijdens een weekend of vakantie op ons vakantiepark nabij Rijssen kunt u genoeg ondernemen, van heerlijke wandelingen in de natuur tot aan een gezellige kop koffie op het terras. Wie neemt u mee naar 't Schuttenbelt voor een verblijf in een vakantiehuis?

Uw verblijf op ons vakantiepark nabij Rijssen

Op zoek naar een luxe verblijf? Dan kunt u op ons vakantiepark in Enter kiezen voor één van onze stijlvolle lodges geschikt voor 2 tot 4 personen. Kijk vanuit de grote ramen uit over de schitterende natuur terwijl u aan het koken bent in de volledig ingerichte keuken of geniet van het zonnetje op uw gemeubileerde terras. Voor het ultieme buitenleven gevoel kunt u een luxe glamping tent huren, compleet ingericht met privé sanitair. Gaat u ertussenuit met een grote groep? Dan kunt u ook bij ons bungalowpark vlak bij Rijssen terecht. Verblijf in een sfeervolle groepsaccommodatie geschikt voor maximaal 28 personen. Onze groepsaccommodaties bieden veel privacy en hebben een heerlijk groot eigen terras tot hun beschikking met vrij uitzicht over het grasland. Naar welk verblijf gaat uw voorkeur uit?

 

Vakantietips op en rondom het bungalowpark bij Rijssen

Doordat ons vakantiepark slechts 8 km verwijderd is van Rijssen bent u in enkele autominuten in deze sfeervolle stad. Maar u kunt ook een fiets huren op ons park en een heerlijke fietstocht maken naar Rijssen. Strijk neer op de gezellige terrasjes, bewonder de historie van de stad of struin door de winkelstraten van Rijssen. Naast het mooie Rijssen, biedt de omgeving van ons vakantiepark nog veel meer. Beleef veel plezier met het hele gezin tijdens een dagje Avonturenpark Hellendoorn. Geniet van de natuur tijdens een wandeling over de Sallandse Heuvelrug. Of breng een bezoekje aan natuurmuseum Holterberg in Holten wat één van de oudste natuurmusea van het land is. Wanneer verblijft u op ons vakantiepark vlak bij Rijssen?

Onze parkfaciliteiten

  • Buitenzwembad
  • Animatie tijdens de schoolvakanties
  • Speeltuin
  • Fietsverhuur
  • Snackbar
 
 

Omgeving

Vakantiecentrum ‚Äėt Schuttenbelt is prachtig gelegen midden in het landschap van Zuid-Twente. Ontdek wat de omgeving te bieden heeft!

Faciliteiten

Bij Vakantiecentrum ‚Äėt Schuttenbelt hoeft niemand zich te vervelen dankzij onze uitstekende faciliteiten. Ontdek het zelf!