BoekUwBuitenhuis.nl - Vakantiecentrum 't Schuttenbelt
Vakantiecentrum 't Schuttenbelt

Voorjaarsvakantie

  • 4-persoons vakantiehuizen
  • Professioneel animatieteam tijdens schoolvakanties
  • Groene omgeving

Voorjaarsvakantie in Twente

Wilt u graag de voorjaarsvakantie in het prachtige Twente doorbrengen? Vakantiecentrum 't Schuttenbelt is gelegen in Enter. Hier kunt u een luxe 4-persoons vakantiehuisje huren. Op en rond 't Schuttenbelt is voldoende te beleven voor u en de kinderen. De kinderen zullen zich vermaken in de speeltuin of op het multifunctionele sportveld. Ook is het animatieteam van De Eendenclub aanwezig op ons park tijdens de schoolvakanties. Met dit enthousiaste animatieteam is er van alles te beleven en te doen voor de kinderen.

Voor natuurliefhebbers is vakantiecentrum 't Schuttenbelt de ideale uitvalsbasis tijdens de voorjaarsvakantie. De Twentse omgeving is een afwisseling tussen bossen, weilanden en rivieren. Hier kunt u heerlijk wandelen of fietsen. Ook zijn er in de omgeving voldoende mogelijkheden om te vissen. Vakantiecentrum 't Schuttenbelt ligt tevens verscholen in de natuur en is omringd door een diversiteit aan bomen en struiken. 

 
 

Vier het voorjaar in Enter

Krijgt de natuur haar prachtige groene kleur of heerst koning winter over het landschap en is de omgeving bedekt met een prachtige laag sneeuw? Laat u zich verrassen en geniet van een heerlijk ontspannen vakantie. Maak een lange fiets- of wandeltocht door de schitterende natuur om vervolgens samen met uw gezelschap te genieten van een warme kop chocomel in uw eigen luxe vakantiehuis. Deze vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien. De Woody Lodges Valerie en Florian hebben een riant overdekt terras met houtkachel. Dit terras is af te sluiten waardoor u lekker warm binnen kunt zitten. In de Lodge Mikah en Olivia zijn huisdieren toegestaan en kan u samen met uw hond de voorjaarsvakantie vieren in Twente. Bent u op zoek naar een wellness overnachting, dan is de Vogellodge,Terras Lodge of Boslodge met privé sauna de ideale keuze. 

 

Sfeerimpressie Vakantiecentrum 't Schuttenbelt