BoekUwBuitenhuis.nl - Vakantiecentrum 't Schuttenbelt
Hemelvaart 't Schuttenbelt

Hemelvaart

  • Gelegen in Zuid-Twente
  • Lodges, glamping & groepsaccommodaties
  • Diverse faciliteiten

Hemelvaartweekend in Twente

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor een weekend weg tijdens Hemelvaart? Vakantiecentrum 't Schuttenbelt heeft zowel luxe lodges als glamping en groepsaccommodaties op het vakantiepark verscholen in de Twentse natuur. Hemelvaart is een ideaal moment voor een lang weekend weg met uw familie. U kunt bepalen of uw vakantie in Twente een actieve of ontspannen vakantie wordt. De omgeving heeft een prachtig landschap welke wordt afgewisseld door bomen, weilanden en rivieren. Hier kunt u genieten van lange fiets- en wandeltochten. In de naastgelegen plaats Rijssen vindt u een 20 km lange mountainbike route door natuurgebied de Borkeld. 

 

Een huisje tijdens Hemelvaart

Geniet met uw geliefde of het hele gezin van een comfortabel huisje in Twente. 't Schuttenbelt beschikt over diverse accommodaties, van huisdiervriendelijke lodges tot huisjes met privé wellness. 

Glampingvakantie tijdens Hemelvaart

Lekker een lang weekend luxe kamperen? Kies voor onze Luxe Lodgetent XL of Twentse Tentsuite XL, beide voorzien van alle gemakken en privé sanitair. Dit wordt heerlijk genieten van de buitenlucht!

Groepsaccommodatie huren

Het Hemelvaartweekend is het ideale moment om met uw hele familie eropuit te gaan. Onze groepsaccommodaties zijn geschikt voor maximaal 26 of 28 personen. Kortom, er is ruimte voor iedereen! 

Faciliteiten 't Schuttenbelt

Bij Vakantiecentrum 't Schuttenbelt hoeft niemand zich te vervelen. Zowel jong en oud kunnen gebruik maken van de faciliteiten aanwezig op ons park. De kinderen plonsen in het buitenzwembad. Ook volwassenen vinden verkoeling bij het zwembad. Tijdens de officiële bouwvak zomervakantieperiode is het animatieteam aanwezig bij Vakantiecentrum 't Schuttenbelt. Zij zullen de kinderen vermaken met verschillende activiteiten. Tijdens het hoogseizoen kunt u een frietje of snack halen bij de snackbar in het receptiegebouw. Aan bewegingsmogelijkheden geen gebrek, speel een potje jeu de boules, tennis, basketbal of voetbal op een van de all-weather sportvelden.

Ontdek de omgeving

Niet alleen op ons vakantiepark kunt u veel beleven, ontdek ook vooral de prachtige omgeving. Bezoek de winkels in het leuke plaatsje Enter of schuif aan op een van de terrasjes van het dorp. Het landschap is divers met een afwisseling van bomen, weilanden en rivieren. Maak een mooie kanotocht over de Regge, en een lange fiets- en wandeltocht door de natuur. Trakteer de kinderen op een uitje naar Attractiepark Hellendoorn of duik terug in de tijd naar de middeleeuwen en bezoek het eeuwenoude kasteel Twickel.