BoekUwBuitenhuis.nl - Vakantiecentrum 't Schuttenbelt
Vakantiecentrum 't Schuttenbelt

Algemene informatie

  • Lodges, glamping en groepsaccommodaties
  • In de Twentse natuur
  • Buitenzwembad

Algemene informatie 't Schuttenbelt

Waar vindt u ons?

Vakantiecentrum 't Schuttenbelt ligt in het buitengebied van Enter, een dorp in de gemeenten Wierden gelegen tussen Almelo, Goor, Bornerbroek en Rijssen. Het park is goed bereikbaar via de A35 en A1. Toets op uw navigatiesysteem in: Vloodweg 7 Enter.

Waar meldt u zich?

Wanneer u aankomt op het park meldt u zich bij de receptie. Hier ontvangt u de sleutel van uw accommodatie en informatie over de faciliteiten op het terrein.

Wat zijn de aankomst- en vertrektijden?

  • Groepsaccomodaties: aankomst vanaf 15:00 uur en vertrek voor 10:00 uur, op zondagen vertrek voor 18:00 uur.
  • Lodges en luxe tenten: aankomst maandag t/m vrijdag tussen 15:00 - 17:00 uur, zaterdag tussen 15:00 - 16:00 uur. Vertrek voor 10:00 uur.

 

Faciliteiten

Een heerlijk buitenzwembad met glijbaan zorgt voor de nodige verkoeling in de zomermaanden. De speeltuinen bieden vertier voor onze allerjongste gasten en in het hoogseizoen worden uw kleintjes vermaakt door ons animatieteam van de 'eendenclub'. Een overdekte tafeltennisplaats biedt ruimte voor de jeugd om ongestoord gezellig bij elkaar te zitten, ook bij slecht weer. Zin om een balletje te slaan? Dan kunt u terecht op onze all weather tennisbaan of kies een andere sportieve activiteit op het all weather sportveld. Tevens is er in het hoogseizoen een (snack)bar. Natuurlijk is er WiFi beschikbaar voor recreatief gebruik. 

Faciliteiten

Vakantiecentrum 't Schuttenbelt kent vele faciliteiten op het vakantiepark. De kinderen zullen zich niet vervelen. Bekijk al onze faciliteiten online!

Omgeving

Vakantiecentrum 't Schuttenbelt is gelegen in Zuid Twente in het dorpje Enter. De omgeving staat ook wel bekend als de Reggestreek. Hier vindt u een prachtige natuur, een afwisseling tussen bossen, weilanden en rivieren maakt het landschap aantrekkelijk voor fietsers en wandelaars. U vindt hier dan ook een uitgebreid netwerk aan routes. Kleine dorpen met ieder een eigen karakter worden afgewisseld door bruisende steden als Deventer, Almelo en Enschede, ideaal voor een avondje uit of dagje winkelen. Ook de Duitse grens is niet ver weg en geschikt voor een uitje met uw gezin.

Omgeving

Vakantiecentrum ‘t Schuttenbelt is prachtig landelijk gelegen vlak bij het leuke plaatsje Enter in Zuid-Twente. Ontdek en beleef deze prachtige omgeving!