BoekUwBuitenhuis.de - Vakantiecentrum 't Schuttenbelt
Vakantiecentrum 't Schuttenbelt

Algemene informatie

  • Lodges en Groepsaccommodaties
  • In de Twentse natuur
  • Buitenzwembad
 

Algemene informatie 't Schuttenbelt

 

Groepsaccommodaties

Vakantiecentrum ‘t Schuttenbelt beschikt ook over twee luxe groepsaccommodaties. Er is een comfortabel vakantiehuis (De Elsgraven) voor 16 tot 28 personen en een sfeervolle vakantieboerderij (De Regge) voor 16 tot 26 personen. De accommodaties zijn voorzien van alle gemakken en geschikt voor gezinnen met jonge kinderen tot 50-plussers. 

Luxe lodges

Sinds kort bieden wij ook vier nieuwe, luxe Woody Lodges als vakantieverblijf aan. Deze mooie houten 4-persoons lodges beschikken over een woonkamer met een open keuken, twee slaapkamers met elk een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel, een separaat toilet, een grote veranda met loungeset en een heerlijke buitenhaard. De woningen zijn sfeervol ingericht en hebben beide een grote tuin met eigen parkeerplaats en een fietsenberging. 

Faciliteiten

Een heerlijk buitenzwembad zorgt voor de nodige verkoeling in de zomermaanden. De speeltuinen bieden vertier voor onze allerjongste gasten en in het hoogseizoen worden uw kleintjes vermaakt door ons animatieteam van de 'eendenclub'. Een overdekte tafeltennisplaats biedt ruimte voor de jeugd om ongestoord gezellig bij elkaar te zitten, ook bij slecht weer. Tevens is er in het hoogseizoen een (snack)bar en worden er leuke activiteiten georganiseerd. Natuurlijk is er gratis WiFi beschikbaar voor recreatief gebruik en wordt dagelijks de Telegraaf bezorgd.

Omgeving

Vakantiecentrum 't Schuttenbelt is gelegen in Zuid Twente in het dorpje Enter. De omgeving staat ook wel bekend als de Reggestreek. Hier vindt u een prachtige natuur, een afwisseling tussen bossen, weilanden en rivieren maakt het landschap aantrekkelijk voor fietsers en wandelaars. U vindt hier dan ook een uitgebreid netwerk aan routes. Kleine dorpen met ieder een eigen karakter worden afgewisseld door bruisende steden als Deventer, Almelo en Enschede, ideaal voor een avondje uit of dagje winkelen. Ook de Duitse grens is niet ver weg en geschikt voor een uitje met uw gezin.

 

Faciliteiten

Vakantiecentrum 't Schuttenbelt kent vele faciliteiten op het vakantiepark. De kinderen zullen zich niet vervelen. Bekijk al onze faciliteiten online!
 

Omgeving

Vakantiecentrum ‘t Schuttenbelt is prachtig landelijk gelegen vlak bij het leuke plaatsje Enter in Zuid-Twente. Ontdek en beleef deze prachtige omgeving!