BoekUwBuitenhuis.nl - Vakantiecentrum 't Schuttenbelt
Pasen Vakantiecentrum 't Schuttenbelt

Weekendje weg met Pasen

  • Diverse luxe lodges
  • Kindvriendelijk vakantiepark
  • Voor natuurliefhebbers & families

Pasen in Twente

Wilt u graag een ontspannen vakantie beleven tijdens Pasen? Bij Vakantiecentrum 't Schuttenbelt kunt u kiezen uit een groepsaccommodatie of een van de luxe lodges. Overdag stijgt de temperatuur en de natuur staat volop in bloei. Vakantiecentrum 't Schuttenbelt ligt verscholen in de natuur en is omringd door diverse bomen en struiken. Maar niet alleen de natuur op het vakantiepark is mooi ook de Twentse omgeving is prachtig. Bomen, weilanden en rivieren wisselen het landschap af. Tevens vindt u in de omgeving diverse kastelen en landhuizen waarvan sommige toegankelijk zijn voor publiek om te bezichtigen.

Paasweekend weg

Wilt u een weekend weg met Pasen? Kies dan voor een luxe lodge bij 't Schuttenbelt in Enter. Een ideaal moment om samen met uw gezin een relaxt Paasweekend weg te beleven. Tijdens Pasen is er veel te beleven, maak een mooie fiets- of wandeltocht door de schitterende Twentse omgeving. De kans is groot dat er lammetjes zijn te bewonderen op de kinderboerderij. Misschien mag u de lammetjes zelfs wel de fles geven. Maar ook op het vakantiepark valt veel te beleven. De speeltuin en het zwembad geven plezier voor jong en oud

Groepsaccommodatie bij 't Schuttenbelt

Vakantiecentrum 't Schuttenbelt beschikt over een tweetal groepsaccommodaties voor 16 tot maximaal 28 personen. Zo kunt u tijdens Pasen op ons vakantiepark een familieweekend weg organiseren. Deze groepsaccommodaties hebben een ruime en gezellige woonkamer waar u spelletjes kunt spelen of met de hele familie uw favoriete film of tv-programma kan kijken. Ook de keuken is voorzien van alle gemakken, een 8-pits kookplaat, vaatwasser en combi-magnetron. Bij de groepsaccommodaties vindt u een groot eigen terras en voldoende parkeerplaatsen. Uiteraard kunt u tijdens uw verblijf in de groepsaccommodatie gebruik maken van alle faciliteiten op het vakantiepark. Uw familieweekend weg zal zeker slagen in Twente.