BoekUwBuitenhuis.nl - Vakantiecentrum 't Schuttenbelt
Vakantiecentrum 't Schuttenbelt

Vakantiepark Enter

  • Lodges, glamping & groepsaccommodaties
  • Verscholen in de Twentse natuur
  • Buitenzwembad
 

Vakantiepark in Enter

Wilt u ontspannen vakantie vieren in de Twentse natuur? Dan is Vakantiecentrum ’t Schuttenbelt, een natuurrijk vakantiepark in Enter, Overijssel, een ideale locatie. Het familievriendelijke park ligt in de schitterende Reggestreek dat bekend staat om de rust en de overweldigend mooie natuur. U kunt hier een luxe lodge huren of met een groot gezelschap in een groepsaccommodatie verblijven. Natuurlijk kunt u als gast ook gebruik maken van de parkfaciliteiten, waaronder het buitenzwembad, speeltuin en professionele animatie in het hoogseizoen. 

Natuurliefhebbers en families met kinderen die graag een weekendje weg of lange vakantie willen doorbrengen in Twente, beleven een heerlijke vakantie op het vakantiepark in Enter. Wilt u luxe en comfort in de vorm van een ingericht vakantiehuisje? De luxe lodges en glamping voor 2 tot 6 personen liggen tussen de bossen en zijn van alle gemakken voorzien. De grote vakantiehuizen zijn sfeervolle groepsaccommodaties voor 16 tot 28 personen. Er is dus voor elk wat wils.

 

Bungalowpark in Enter

Of u nu kiest voor een verblijf in een luxe lodge of groepsaccommodatie, u beleeft op het bungalowpark in Enter een onvergetelijke vakantie waar rust en natuur centraal staat. Maar er is ook voldoende plezier te beleven op het vakantiepark. Zo beleeft het hele gezin waterpret in het mooie buitenbad. Voor de kleintjes is er in het hoogseizoen een animatieteam aanwezig en ook in de speeltuin maken ze snel nieuwe vriendjes. Er is een snackbar op het park voor de lekkere trek, en op het gehele park is Wifi beschikbaar. De faciliteiten bieden dus voldoende vermaak.

Rustzoekers en natuurliefhebbers halen in de omgeving van het bungalowpark in Enter hun hart op. Het park is landelijk gelegen in de Reggestreek van Twente, een bijzonder natuurrijk gebied waar u prachtige wandel- en fietstochten kunt maken. Bezoek zeker eens De Holterberg – één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Het pittoreske Oostmarsum mag u niet overslaan en de kinderen zullen een bezoek aan Avonturenpark Hellendoorn fantastisch vinden. Oer-Hollandse activiteiten, zoals boerengolf spelen, een huifkartrektocht, paardrijden, aardbeienplukken, klootschieten, vissen en kanoën op natuurwater horen ook allemaal tot de mogelijkheden.  

 
 

Faciliteiten

Vakantiecentrum 't Schuttenbelt kent vele faciliteiten op het vakantiepark. De kinderen zullen zich niet vervelen. Bekijk al onze faciliteiten online!

Omgeving

Vakantiecentrum ‘t Schuttenbelt is prachtig landelijk gelegen vlak bij het leuke plaatsje Enter in Zuid-Twente. Ontdek en beleef deze prachtige omgeving!