BoekUwBuitenhuis.nl - Vakantiecentrum 't Schuttenbelt
Groepsaccommodatie schuttenbelt enter

Vakantiehuis De Elsgraven

tot 28 personen

groepsaccommodatie-enter

Groepsaccommodatie De Regge

tot 26 personen

groepsaccommodatie-enter

Groepsaccommodaties

  • Maximaal 28 personen
  • Gelegen op een vakantiepark
  • Buitenzwembad
 

Groepsaccommodaties bij 't Schuttenbelt

Naast een gezellige familiecamping en luxe 4-persoons lodges beschikt Vakantiecentrum ‘t Schuttenbelt ook over twee mooie groepsaccommodaties. Er is een comfortabel vakantiehuis (De Elsgraven) voor 16 tot 28 personen en een sfeervolle vakantieboerderij (De Regge) voor 16 tot 26 personen. De accommodaties zijn voorzien van alle gemakken en geschikt voor gezinnen met jonge kinderen tot 50-plussers. Uiteraard kunt u tijdens uw verblijf gebruik maken van alle faciliteiten op het park. De accommodaties zijn niet geschikt voor verenigingen en grote groepen jongeren.

Profiteer nu van korting tot 15% op de groepsaccommodaties!

 
 
 

Vakantieboerderij De Regge - 26 personen

 

Groepsaccommodatie de Regge

Deze moderne groepsaccommodatie biedt plaats aan maximaal 26 personen. De woning heeft 6 slaapkamers. Drie slaapkamers voor 2 tot 4 personen, een driepersoons slaapkamer, een vierpersoons slaapkamer en een slaapkamer waar plaats is voor maar liefst 10 personen. Dat is nog eens één groot logeerfeest voor de kinderen! Alle 80x200 bedden hebben een kussen en eenpersoonsdekbed. In de riante woonkamer is voldoende zitplek voor iedereen. De open keuken is van alle gemakken voorzien waaronder; een vaatwasser, 8-pits kookplaat en combimagenetron. Uiteraard heeft u beschikking over gratis WiFi in deze groepsaccommodatie.

 
 

Vakantiehuis De Elsgraven - 28 personen

 

Groepsaccommodatie De Elsgraven

Wilt u een familieweekend organiseren? Dan is dit vakantiehuis voor maar liefst 28 personen zeer geschikt. Kom met uw hele familie en geniet van al het moois dat Twente u te bieden heeft. Tijdens uw verblijf kunt u uiteraard gebruik maken van de faciliteiten op het vakantiepark. Dit huis telt maar liefst 11 slaapkamers, er zijn negen tweepersoons slaapkamers en twee vierpersoonsslaapkamers. Tevens heeft de woning nog twee uitklapbedden die gemakkelijk zijn bij te plaatsen in de slaapkamers. Bij deze groepsaccommodatie heeft u de beschikking over een eigen parkeergelegenheid en groot eigen terras. Groot voordeel is dat deze woning geschikt is voor mindervaliden.

 
 

Omgeving

Vakantiecentrum ‘t Schuttenbelt is prachtig landelijk gelegen vlak tegen het leuke plaatsje Enter in zuid Twente.
 

Faciliteiten

Vakantiecentrum 't Schuttenbelt kent vele faciliteiten op het vakantiepark. De kinderen zullen zich niet vervelen. Bekijk al onze faciliteiten online!