BoekUwBuitenhuis.nl - Vakantiecentrum 't Schuttenbelt
Herfstvakantie 't Schuttenbelt

Herfstvakantie

  • Luxe 4-persoons lodges
  • Comfortabel en sfeervol ingericht
  • Gelegen in de Reggestreek

Herfstvakantie bij 't Schuttenbelt

De herfstvakantie is een ideaal moment om even heerlijk te genieten in eigen land. Bij Vakantiecentrum 't Schuttenbelt huurt u een comfortable en sfeervolle lodge of luxe glamping accommodatie. De 4-persoons lodges zijn van alle gemakken voorzien. Geen strijd over de afwas maar in plaats daarvan heerlijk een spelletje spelen of film kijken met het gezin in de sfeervolle woonkamer. Alle lodges hebben een eigen terras met loungeset waar u kunt relaxen. Het terras van de woody lodges is overdekt en bij slecht weer af te sluiten waardoor u binnen geniet van de warmte bij de houtkachel. Wel zo fijn op regenachtige dagen in de herfst. Wilt u totale ontspanning tijdens uw herstvakantie in Twente? Boek dan een lodge met sauna en/of hottub. De kinderen vermaken zich met de faciliteiten op het vakantiepark of spelen in de tuin van de vakantiewoning.

 

Herfst in Twente

De herfst is een prachtig jaargetijde. De natuur bereid zich voor op de winter, de boombladeren hebben prachtige geel-oranje tinten en egels verstoppen zich in de bladerhopen. Het landschap in Twente is zeer geschikt om doorheen te fietsen en te wandelen en dit schouwspel van de natuur van dichterbij te bekijken. Na een lange tocht kunt u zich heerlijk terugtrekken in de uw eigen woning en genieten van een kop warme thee. Op het vakantiepark kunt u zich uitleven op een van de all-weather sportvelden. Daagt u uw familie uit voor een potje jeu de boules, basketbal of tennis?

In het naast gelegen dorp Rijssen ligt een 20km lang mountainbikepad welke een leuke uitdaging vormt voor jong en oud. Ook in de omgeving valt genoeg te beleven. Attractiepark Hellendoorn is geopend onder het thema Heksendoorn. Of bezoek landgoed Twickel welke voor publiek toegankelijk is om te bezoeken. Laat het weer een uitstapje buiten niet toe? Bowlen, karten, lasergamen of een escape room zijn enkele activiteiten van Kartplaza Nijverdal gelegen op slechts 20 minuten rijden van het vakantiepark.

 

Omgeving

Vakantiecentrum ‘t Schuttenbelt is prachtig landelijk gelegen vlak bij het leuke plaatsje Enter in Zuid-Twente. Ontdek en beleef de omgeving!

Faciliteiten

Vakantiecentrum 't Schuttenbelt kent vele faciliteiten op het vakantiepark. U zult zich hier zeker niet vervelen.