landweggetje zomer
mountainbikes
bospad
koeien in de wei

Ervaar gastvrij Twente!

 

Vakantiecentrum ‘t Schuttenbelt is prachtig landelijk gelegen vlak tegen het leuke plaatsje Enter in zuid Twente, ook wel bekend als de Reggestreek. Een gebied waar u kunt genieten van rust en natuur, maar waar ook genoeg te beleven is voor een actieve vakantie, zowel voor gezinnen als voor grote groepen. Zo kunt u op de fiets de regio verkennen via de vele goed aangegeven fietsroutes die u langs de mooiste plekjes van Twente leiden. Voor de echte natuurliefhebber is De Holterberg (met nieuw natuurmuseum) een geweldige plek om naar toe te gaan. Het wordt gezien als een van de mooiste natuurgebieden van Nederland.

 

In de directe omgeving van Enter kunt u diverse boerenbedrijven bezoeken waar u kunt proeven en genieten van de heerlijke traditionele Twentse streekproducten. Verder kunt u Kasteel Twickel bezoeken, een dagje naar het historische plaatsje Ootmarsum met een uniekopenluchtmuseum of naar de Paardenmarkt in Enter gaan, boerengolf spelen, er met een huifkar op uit trekken, paardrijden, zelf aardbeien plukken, zwemmen, klootschieten, vissen, kanoën en varen met de historische Enterse Zomp op de Regge en vissen. Het bekende ‘Avonturenpark Hellendoorn‘ is binnen 20 minuten te bereiken. We heten u graag welkom in ons gastvrije Twente!

 

De gemeente Wierden heeft Guidy, een app voor uw mobiele telefoon of tablet ontwikkeld waarmee u op de hoogte blijft van o.a. het lokale winkelaanbod, actuele aanbiedingen en leuke uitjes binnen de gemeente Wierden (Enter-Wierden). Via deze eenvoudige app wordt tevens het lokale nieuws met u gedeeld. Kortom, met deze app weet u de beste plekken in de gemeente te vinden en blijft u op ieder gewenst moment van de dag op de hoogte. Natuurlijk is Vakantiecentrum ‘t Schuttenbelt ook te vinden in de Guidy app!

Klik hier om de app gratis te downloaden in de iTunes Store of de Google Play Store.

 

Deze website maakt gebruik van cookies
Wij maken gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Meer informatie.
  • Essentieel
  • Ik wil een optimale website ervaring