BoekUwBuitenhuis.nl - Vakantiecentrum 't Schuttenbelt
Vakantiehuis kopen

Te Koop

  • Nieuwe lodges te koop
  • Voor eigen gebruik of verhuur
  • Midden in de natuur in Twente

Vakantiehuis kopen

Bij Vakantiecentrum 't Schuttenbelt kunt u behalve vakantie vieren ook een vakantiehuis kopen. Op ons vakantiepark staan diverse luxe lodges, geschikt voor 4 personen, op ruime kavels te koop. U kunt al uw eigen vakantiehuis kopen bij Vakantiecentrum 't Schuttenbelt vanaf €97.500,- excl. BTW. 

Dankzij de ligging van ons vakantiepark midden in de bossen is het de ideale lcoatie voor uw tweede huis. Bovendien vindt u bij ons op het park uitgebreide faciliteiten zoals een buitenzwembad, animatie en een speeltuin voor de kinderen, een snackbar en fietsverhuur. 

 

Vakantiehuis kopen bij UwBuitenhuis.nl

De verkoop van de vakantiehuizen bij Vakantiecentrum 't Schuttenbelt is in handen van UwBuitenhuis.nl. Deze organisatie heeft jarenlange ervaring en werkt onder andere samen met Landal GreenParks en BoekUwBuitenhuis.nl. U heeft drie verschillende mogelijkheden voor het gebruik van uw vakantiehuis. Koopt u deze voor eigen gebruik dan maakt u alleen zelf, op recreatief niveau, gebruik van de woning. Wilt u uw vakantiehuis volledig gaan verhuren, dan wordt dit verzorgd door de professionele verhuurorganisatie van BoekUwBuitenhuis.nl en ontvangt u een vast netto rendement. Tot slot kunt u ook kiezen voor een combinatie van eigen gebruik en verhuur. Als u de woning niet zelf gebruikt stelt u deze beschikbaar voor de verhuur. Bij deze vorm is uw rendement afhankelijk van de verhuurinkomsten.

Vakantiewoningen 't Schuttenbelt

 

Koop uw eigen Buitenhuis

Vakantiecentrum 't Schuttenbelt is een uitstekende plek voor een tweede huis. Wanneer u zelf geen gebruik maakt van uw vakantiewoning kunt u deze zorgeloos laten verhuren door onze professionele verhuurorganisatie. Zo kunt u profiteren van een uitstekend rendement zonder dat u zich druk hoeft te maken over zaken als onderhoud, bezetting en administratie. De luxe recreatiewoningen op ons vakantiepark zijn allemaal eigendom van particuliere eigenaren. Zo af en toe komen de woningen weer beschikbaar voor verkoop. 

Heeft u interesse in het kopen van een vakantiehuis bij Vakantiecentrum 't Schuttenbelt? Ontdek de luxe recreatiewoningen, de parkfaciliteiten en de investeringsmogelijkheden op de website van UwBuitenhuis.nl. Wij voorzien u van deskundig advies en begeleiden u bij het kopen van uw droomhuis.