BoekUwBuitenhuis.nl - Vakantiecentrum 't Schuttenbelt
Pinksteren Vakantiecentrum 't Schuttenbelt

Pinksteren

  • Gelegen in de groene Twentse natuur
  • Luxe lodges
  • Buitenzwembad

Vakantie tijdens Pinksteren

Wilt u graag een lang weekend ontspannen tijdens Pinksteren. Boek dan een Pinksterweekend weg bij Vakantiecentrum 't Schuttenbelt. Dit vakantiepark ligt verscholen in Zuid-Twente dicht bij het mooie plaatsje Enter. Hier kunt u een luxe lodge huren of er een familieweekend weg van maken in de groepsaccommodatie. Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van de faciliteiten op het park. Zowel jong als oud zal zich vermaken bij 't Schuttenbelt.

 

Luxe lodges

Nieuw bij Vakantiecentrum 't Schuttenbelt zijn de luxe 4-persoons lodges. Maak het uzelf gemakkelijk tijdens Pinksteren en overnacht in een comfortabele lodge. In de lodges vindt u twee slaapkamers met ieder een eigen badkamer. De moderne keuken is voorzien van moderne inbouwapparatuur zoals een 4-pits kookplaat, combimagnetron en vaatwasser. Op uw eigen terras met loungeset kunt u genieten van de zon en kinderen die spelen in de tuin van de woning. De auto parkeert u op uw eigen parkeerplaats bij de vakantiewoning.

 

Faciliteiten

Vakantiecentrum 't Schuttenbelt kent vele faciliteiten op het vakantiepark. De kinderen zullen zich zeker niet vervelen.

Omgeving

Vakantiecentrum ‘t Schuttenbelt is prachtig landelijk gelegen vlak bij het leuke plaatsje Enter in Zuid-Twente. Ontdek en beleef de omgeving.