BoekUwBuitenhuis.nl - Vakantiecentrum 't Schuttenbelt
Pinksteren Vakantiecentrum 't Schuttenbelt

Pinksteren

  • Gelegen in de groene Twentse natuur
  • Luxe accommodaties
  • Buitenzwembad

Vakantie tijdens Pinksteren

Wilt u graag een lang weekend ontspannen tijdens Pinksteren? Boek dan een Pinksterweekend weg bij Vakantiecentrum 't Schuttenbelt. Dit vakantiepark ligt verscholen in Zuid-Twente, dichtbij het mooie plaatsje Enter. Hier kunt u een luxe glampingtent of lodge huren of er een familieweekend weg van maken in de groepsaccommodatie. Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van de faciliteiten op het park. Zowel jong als oud zal zich vermaken bij 't Schuttenbelt.

 
 

Pinksterweekend in een luxe accommodatie

Maak het uzelf gemakkelijk tijdens Pinksteren en overnacht in een comfortabele lodge. 't Schuttenbelt beschikt over diverse vakantiehuizen, voorzien van alle gemakken. Op uw eigen terras met loungeset kunt u genieten van de zon en kinderen die spelen in de tuin van de woning. Bent u toe aan volledige ontspanning? Dan is een accommodatie met privé wellness perfect! Naast de comfortabele vakantiehuizen, kunt u ook overnachten in een glamping tent. Hierbij heeft u al het comfort van thuis, maar ervaart u toch het kampeergevoel. Helemaal fijn: u heeft uw eigen privé sanitair in de glamping accommodatie. En wilt u tijdens een lang Pinksterweekend vakantie vieren met een grote groep? Onze groepsaccommodaties De Regge en De Elsgraven zijn geschikt voor 16 tot wel 28 personen

Pinksteren in Twente

Gedurende uw verblijf tijdens het Pinksterweekend kunt u gebruik maken van al onze parkfaciliteiten. Op het park is onder andere een zwembad met glijbaan, animatie voor de kinderen, een snackbar en fietsverhuur zodat u eenvoudig de bosrijke omgeving kunt verkennen. U kunt een van de vele wandel- of fietsroutes volgen langs de mooiste plekjes van Twente. Bezoek het gezellige plaatsje Enter of ga met uw (klein) kind(eren) een dagje naar Avonturenpark Hellendoorn. Op en rondom het park is volop vermaak voor jong en oud!