BoekUwBuitenhuis.nl - Vakantiecentrum 't Schuttenbelt
Vakantiecentrum 't Schuttenbelt

Vier samen de kerst in Twente

  • Vakantiehuizen voor maximaal 28 personen
  • Gelegen in Zuid-Twente
  • Moderne en sfeervolle woningen

Ontspannen in een vakantiehuis tijdens de kerstvakantie

Ontvlucht de drukte tijdens de kerstvakantie en geniet heerlijk van elkaar en de rust in uw eigen luxe lodge of vakantieboerderij in Twente. Bij Vakantiecentrum 't Schuttenbelt kunt u overnachten in accommodaties voor maximaal 28 personen. Dus ook groepen zijn van harte welkom tijdens de feestdagen. Alle vakantiehuizen zijn modern en sfeervol ingericht. In de luxe huisjes kunt u zich heerlijk terugtrekken na een lange wandeltocht door de prachtige natuur. Breng tijd door met uw familie en vier een ontspannen kerstvakantie in Enter bij 't Schuttenbelt.

 
 

Uw verblijf tijdens de feestdagen

Tijdens de feestdagen wilt u natuurlijk comfortabel verblijven met uw gezin, familie of vriendengroep. Bij 't Schuttenbelt verhuren we daarom diverse vakantiehuizen voor 4 personen. Bent u met een groot gezelschap? Boek dan een van onze groepsaccommodaties en verblijf met maximaal 28 personen tijdens de feestdagen bij ons in Twente. Onze huisjes zijn allemaal voorzien van sfeervolle woonkamers waar u heerlijke kerstfilms kunt kijken of spelletjes kunt spelen. De keuken is compleet ingericht, waardoor u met gemak een heerlijk kerstdiner op tafel zet. Wist u dat wij ook tijdens de kerstvakantie in Twente huisjes met een sauna en/of hottub verhuren? Dat is pas ontspannen tijdens de feestdagen.

 

De leukste activiteiten tijdens de kerstvakantie in Overijssel

Vakantiecentrum 't Schuttenbelt gelegen in Enter vormt een geschikte uitvalsbasis voor het bezoeken van een kerstmarkt in Overijssel of een van de grotere kerstmarkten over de grens in Duitsland. Hier bent u met een goed uur rijden. Geniet van de glühwein, schaatspret en gezelligheid. Vanaf ons park kunt u ook heerlijk wandelen in de Reggestreek om vervolgens te genieten van een kop warme chocolademelk bij de houtkachel in uw eigen vakantiewoning. Een ideaal uitstapje in de omgeving tijdens de winter is een museumbezoekje. Het openluchtmuseum Ootmarsum laat de historie van Twente zien met 18 authentieke gebouwen met bijbehorende inventaris. Mocht het weer tegenzitten dan is ook het natuurmuseum in Holten een bezoekje waard, de levensgrote 'kijkdozen' geven een prachtig kijkje in de diverse dierenwereld. 

 

Ontdek de faciliteiten en de omgeving van 't Schuttenbelt⤵

Veelgestelde vragen over een kerstvakantie bij 't Schuttenbelt

Waar boek ik een kerstvakantie in Twente?

Voor een kerstvakantie in Twente bent u bij 't Schuttenbelt aan het juiste adres. Wij verhuren verschillende soorten vakantiehuisjes en groepsaccommodaties tijdens de feestdagen in Overijssel. Deze huisjes zijn luxe en modern ingericht en liggen in de buurt van diverse leuke kerstmarkten.

Wat is een leuk vakantiehuis voor tijdens de feestdagen?

't Schuttenbelt verhuurt verschillende vakantiehuisjes tijdens de kerstvakantie. Luxe boslodges, wellness huisjes, groepsaccommodaties ... Er is voor iedereen een leuk huisje te vinden op ons park. In sommige natuurhuisjes mogen ook uw huisdieren mee. Zien we u in de kerstvakantie?