BoekUwBuitenhuis.nl - Vakantiecentrum 't Schuttenbelt
Vakantiecentrum 't Schuttenbelt

Meivakantie

  • Buitenzwembad
  • Luxe accommodaties & glamping
  • Gelegen in Twente

Meivakantie bij 't Schuttenbelt

De meivakantie is een ideaal moment voor een heerlijke vakantie in Nederland. Vakantiecentrum 't Schuttenbelt ligt verscholen in de Twentse natuur, vlakbij het plaatsje Enter. Op ons vakantiepark kunt u kiezen voor een overnachting in een moderne accommodatie. De verschillende lodges zijn comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien. Ook bieden wij lodges aan met privé wellness, dat is pas genieten! Uw huisdier mag mee tijdens de meivakantie. In boslodge Mikah en Olivia zijn huisdieren toegestaan. Wilt u lekker in de buitenlucht zijn, genieten van de eerste zonnestralen? Dan is een glampingtent huren in de meivakantie ook mogelijk! 

 
 
 

Glamping in de meivakantie

Het zonnetje laat zich steeds meer zien en de temperatuur wordt aangenamer. Tijd om lekker in de buitenlucht te zijn! Tijdens de meivakantie kunt u een glamping accommodatie in Twente huren. 't Schuttenbelt beschikt over diverse luxe tenten, allen voorzien van privé sanitair voor een extra comfortabel verblijf. 

Glamping

Huisje huren in de meivakantie

U kunt in de meivakantie ook een modern huisje huren in Twente. Kies voor een comfortabele lodge, een huisje met sauna en/of hottub of neem uw trouwe viervoeter mee in een huisdiervriendelijk vakantiehuis. De accommodaties zijn volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. De meivakantie in Twente was nog nooit zo leuk!

Vakantiehuizen

 

Meivakantie in Twente

Uiteraard kunt u tijdens uw verblijf in de meivakantie gebruik maken van de diverse faciliteiten op het park.  Neem een duik in het buitenbad, speel een potje tafeltennis of haal een lekker hapje eten bij de snackbar. Wilt u eropuit? Dan kunt u een fiets huren bij de receptie en een van de vele fietsroutes door de bosrijke omgeving volgen. Kortom, onze faciliteiten maken uw meivakantie helemaal compleet. 

 

Ontdek en beleef Twente!

De natuur in Twente is prachtig. In het landschap vindt u afwisselend bossen, weilanden en rivieren. Deze nodigen uit tot het maken van lange fiets- en wandeltochten. Natuurliefhebbers voelen zich welkom op ons vakantiepark en in de Reggestreek. Bent u op zoek naar een actieve meivakantie? Ook dat is mogelijk, niet alleen door de faciliteiten op ons park maar ook door er op uit te trekken in de omgeving. De kinderen worden zeker enthousiast van een dagje naar Avonturenpark Hellendoorn of klimmen en klauteren in Nijverdal! Wilt u terug in de tijd duiken? Landgoed Twickel ligt in de omgeving en het kasteel is geopend voor publiek.