1. Kampeerplaatsen en luxe lodges
  2. Gelegen in de Reggestreek
  3. Buitenzwembad met glijbaan
 

Thuis op Vakantiecentrum 't Schuttenbelt

Op ons vakantiepark zult u zich helemaal thuis voelen. Of u nu een familieweekend in één van de groepsaccommodaties verblijft, drie weken op de camping staat of een weekje in één van de luxe lodges logeert, op Vakantiecentrum 't Schuttenbelt doen wij er alles aan om u een heerlijke vakantie te bezorgen! Hieronder vindt u onze accommodaties, informatie over de faciliteiten en omgeving, een parkplattgrond, foto's en een video. Kijk lekker rond en neem contact met ons op wanneer u nog vragen heeft.

Tijdens de schoolvakanties is het animatieteam van De Eendenclub op ons park. Met dit enthousiaste animatieteam is er van alles te beleven en te doen voor de kinderen.

 
 
 

Plattegrond

Wilt u bij vakantiecentrum 't Schuttenbelt komen kamperen of een luxe lodge huren? Bekijk alvast onze plattegrond online!
 

Kamperen of huren?

Komt u bij ons kamperen op de camping of wilt u op graag een geschikte accommodatie huren? Bij vakantiecentrum 't Schuttenbelt kan het allebei! De ruim opgezette kampeerplaatsen hebben ieder een eigen aansluiting voor elektra en de CAI. Doordat het kampeerveld is omringd door bomen hebben de plaatsen zowel schaduw als zon. U maakt gratis gebruik van de douches en warm water in het verwarmde sanitairgebouw. 

Heeft u de voorkeur voor een accommodatie? Wij hebben 4 typen vakantiehuizen bij Vakantiecentrum 't Schuttenbelt. Maak het uzelf comfortabel in deze nieuwe en sfeervolle lodges geschikt voor 2 tot 4 personen. Uiteraard kunt u tijdens uw verblijf gebruik maken van de faciliteiten op het park. Is uw gezelschap groter? Geen probleem wij hebben twee groepsaccommodaties geschikt voor gezelschappen tussen de 16 en 28 personen. Ideaal voor een familiuitje.

 
 

Sfeerimpressie Vakantiecentrum 't Schuttenbelt