BoekUwBuitenhuis.nl - Vakantiecentrum 't Schuttenbelt
Vakantiecentrum 't Schuttenbelt

Ons park

  • Luxe lodges, glamping & groepsaccommodaties
  • Gelegen in de Reggestreek
  • Diverse faciliteiten

Thuis op Vakantiecentrum 't Schuttenbelt

Op ons vakantiepark zult u zich helemaal thuis voelen. Of u nu een familieweekend in één van de groepsaccommodaties verblijft of een weekje in één van de luxe lodges logeert, op Vakantiecentrum 't Schuttenbelt doen wij er alles aan om u een heerlijke vakantie te bezorgen! Hieronder vindt u onze accommodaties, informatie over de faciliteiten en omgeving, een parkplattgrond, foto's en een video. Kijk lekker rond en neem contact met ons op wanneer u nog vragen heeft.

Tijdens de schoolvakanties is er met het enthousiaste animatieteam van alles te beleven en te doen voor de kinderen!

Vakantiehuis huren

Komt u bij ons een geschikte accommodatie huren? Wij hebben verschillende typen vakantiehuizen bij Vakantiecentrum 't Schuttenbelt. Maak het uzelf comfortabel in de sfeervolle lodges geschikt voor 2 tot 4 personen. Of geniet van het buitenleven tijdens een glamping overnachting in onze Twentse Tentsuite XL of Luxe Lodgetent XL, geschikt voor maximaal 6 personen. Beide tenten zijn voorzien van alle gemakken en beschikken over privé santair voor extra comfort. Uiteraard kunt u tijdens uw verblijf gebruik maken van de faciliteiten op het park. Is uw gezelschap groter? Geen probleem wij hebben twee groepsaccommodaties geschikt voor gezelschappen tussen de 16 en 28 personen. Ideaal voor een familieuitje.

Parkinformatie

Algemene informatie

Bij Vakantiecentrum 't Schuttenbelt gelegen in het dorpje Enter kunt u een luxe lodge huren of familieweekend vieren in de groepsaccommodatie.

Plattegrond

Wilt u bij vakantiecentrum 't Schuttenbelt een luxe lodge of groepsaccommodatie huren? Bekijk uw huisje alvast onze plattegrond online!

Sfeerimpressie Vakantiecentrum 't Schuttenbelt