BoekUwBuitenhuis.nl - Vakantiecentrum 't Schuttenbelt
Vakantiecentrum 't Schuttenbelt

Ons park

  • Luxe lodges & groepsaccommodaties
  • Gelegen in de Reggestreek
  • Buitenzwembad
 

Thuis op Vakantiecentrum 't Schuttenbelt

Op ons vakantiepark zult u zich helemaal thuis voelen. Of u nu een familieweekend in één van de groepsaccommodaties verblijft of een weekje in één van de luxe lodges logeert, op Vakantiecentrum 't Schuttenbelt doen wij er alles aan om u een heerlijke vakantie te bezorgen! Hieronder vindt u onze accommodaties, informatie over de faciliteiten en omgeving, een parkplattgrond, foto's en een video. Kijk lekker rond en neem contact met ons op wanneer u nog vragen heeft.

Tijdens de schoolvakanties is er met het enthousiaste animatieteam van alles te beleven en te doen voor de kinderen!

 
 
 

Plattegrond

Wilt u bij vakantiecentrum 't Schuttenbelt een luxe lodge of groepsaccommodatie huren? Bekijk uw huisje alvast onze plattegrond online!
 

Vakantiehuis huren

Komt u bij ons een geschikte accommodatie huren? Het kan bij vakantiecentrum 't Schuttenbelt! Wij hebben verschillende typen vakantiehuizen bij Vakantiecentrum 't Schuttenbelt. Maak het uzelf comfortabel in deze nieuwe en sfeervolle lodges geschikt voor 2 tot 4 personen. Uiteraard kunt u tijdens uw verblijf gebruik maken van de faciliteiten op het park. Is uw gezelschap groter? Geen probleem wij hebben twee groepsaccommodaties geschikt voor gezelschappen tussen de 16 en 28 personen. Ideaal voor een familiuitje.

 
 

Sfeerimpressie Vakantiecentrum 't Schuttenbelt