BoekUwBuitenhuis.nl - Vakantiecentrum 't Schuttenbelt
Natuurhuisje Twente

Natuurhuisje Twente

  • Vakantie in Twente
  • Huisje in de natuur
  • Vlak bij Enter

Natuurhuisje in Twente

Wilt u even helemaal tot rust komen? Van een vakantie in de natuur is bewezen dat dit rustgevend en ontspannend werkt. Bij Vakantiecentrum 't Schuttenbelt bieden we daarom luxe natuurhuisjes in Twente. Hier, midden in de natuur, heeft u even de tijd om alles los te laten. Een lange wandeling door het bos maakt uw hoofd leeg en geeft u weer nieuwe energie. Vanuit onze huisjes in de natuur in Twente bepaalt u zelf hoe uw vakantie eruit ziet. Of u nu elke dag op pad gaat of lekker bij het huisje blijft, het is aan u. Zowel de omgeving als de faciliteiten op ons vakantiepark zorgen voor een optimaal vakantiegevoel. Tijdens een vakantie in Enter, in het gastvrije Twente, beleeft u samen met uw partner, gezin of vrienden een heerlijke vakantie.

 

Huisje huren in Twente

Bij Vakantiecentrum 't Schuttenbelt heeft u de keuze uit verschillende natuurhuisjes in Twente. De Bos- en Woody lodges zijn allen geschikt voor 4 personen en zijn modern en sfeervol ingericht. Wilt u een huisje huren in Twente waar uw hond ook mee mag? Boek dan de Boslodge Mikah of Olivia waar uw huisdier van harte welkom is. Alle vakantiehuizen beschikken over een (overdekt) terras met een loungeset, hierdoor geniet u maximaal van de natuur en het buitenzijn. Het is ook mogelijk om een natuurhuisje met wellness te huren. Onder andere de Terras Lodge en Vogellodge beschikken over een hottub (en sauna). Wilt u een accommodatie boeken voor een groter gezelschap dan 4 personen? Bekijk dan eens onze groepsaccommodaties, geschikt voor maximaal 28 personen. 

Vakantiecentrum 't Schuttenbelt in het kort:

🏡 Luxe natuurhuisjes voor 2 - 4 personen

🌿 Veel ruimte & privacy

🛀 Wellness mogelijkheden

🐕 Huisdiervriendelijk

☀️ Genieten op het terras bij uw huisje

 

Ontdek Twente vanuit uw natuurhuisje

Onze natuurhuisjes in Twente hebben de ideale ligging om deze regio te verkennen. De vele fietspaden leiden u langs de mooiste plekjes en plaatsen van Twente. U huurt heel eenvoudig een (elektrische) fiets bij ons vakantiepark in Enter. Op zoek naar een originele activiteit tijdens een vakantie in Twente? Klootschieten, op z'n Twents kloatscheet'n, is een traditioneel Twents volksspel en heel eenvoudig te organiseren. U speelt in twee teams en het doel is de kloot (een verzwaarde bal) zo ver mogelijk te werpen. Een ideale activiteit waarbij u gegarandeerd plezier combineert met een mooie wandeling door de natuur. Op korte afstand ligt Avonturenpark Hellendoorn, een zeer geschikt dagje uit met kinderen.

Huurt u een huisje in Twente dan profiteert u ook van onze parkfaciliteiten. De kinderen zullen niet weg te slaan zijn bij het buitenzwembad. Daarnaast is er ook een speeltuin en verzorgt het animatieteam in de vakanties een uitgebreid recreatieprogramma. In het hoogseizoen kunt u in de snackbar terecht voor een eenvoudige maaltijd. Wanneer viert u vakantie in een natuurhuisje in Twente?