1. 4-persoons luxe lodges
  2. Gelegen in Zuid-Twente
  3. Natuurrijke omgeving

Nieuwjaar bij Vakantiecentrum 't Schuttenbelt

Vakantiecentrum 't Schuttenbelt ligt verscholen in de Twentse natuur. Nabij het plaatsje Enter vindt u ons vakantiepark. In deze heerlijk rustige omgeving zult u een ontspannen jaarwisseling beleven. Bij 't Schuttenbelt vindt u luxe lodges voor 4 personen, deze zijn modern en stijlvol ingericht. Op het park staan twee typen lodges, de boslodges en de woody lodges. De boslodge Mikah is huisdiervriendelijk en dus kan uw trouwe viervoeter mee op vakantie. De woody lodges beschikken over een groot overdekt terras met houtkachel en is tevens af te sluiten waardoor een grote binnenruimte ontstaat. 

  • Oud & Nieuw: 31 december en 1 januari
  • Veel geboekte periode: 30 december 2019 t/m 3 januari 2020

Vier de jaarwisseling in Twente

Vakantiecentrum 't Schuttenbelt ligt in de prachtige Reggestreek. De natuur in deze omgeving wordt afgewisseld door bomen, weilanden en rivieren en leent zich goed voor lange fiets- en wandeltochten. Een ideale vakantie voor natuurliefhebbers. Mocht het weer een beetje tegenzitten kunt u een uitstapje maken naar het natuurmuseum in Holten waar u wel 1.000 dieren kan bewonderen. Of bezoek kasteel Twickel in Delden, welke te bezichtigen is voor publiek. Ook het plaatsje Enter is een bezoekje waard, hier vindt u leuke winkeltjes en heerlijke restaurants. Proost met uw gezin op het nieuwe jaar in uw eigen luxe vakantiewoning en maak een relaxte start!

 
Omgeving
Omgeving

Omgeving

Vakantiecentrum ‘t Schuttenbelt is prachtig landelijk gelegen vlak bij het leuke plaatsje Enter in Zuid-Twente. Beleef het winterse landschap.

Faciliteiten

Vakantiecentrum 't Schuttenbelt kent vele faciliteiten op het vakantiepark. Ook in de winter kunt u hiervan gebruik maken.

Sfeerimpressie vakantiehuizen 't Schuttenbelt