• 4-persoons luxe lodges
  • Gelegen in Zuid-Twente
  • Moderne en sfeervolle woningen

Kerstvakantie bij 't Schuttenbelt

Ontvlucht de drukte tijdens de kerstvakantie en geniet heerlijk van elkaar en de rust in uw eigen luxe lodge in Twente. Bij Vakantiecentrum 't Schuttenbelt vindt u een 4-persoons luxe lodge. Hierbij kunt u kiezen uit de typen Boslodge of Woody Lodge. Alle vier de lodges zijn nieuw geplaatst en modern en sfeervol ingericht. In de luxe lodges kunt u zich heerlijk terugtrekken na een lange wandeltocht door de prachtige natuur. Breng tijd door met uw familie en vier een ontspannen kerstvakantie in Twente. In de boslodge Mikah mag ook uw trouwe viervoeter mee!

Kerst in Twente

Vier de kerst samen met uw gezin in Twente. U kunt heerlijk wandelen in de Reggestreek om vervolgens te genieten van een kop warme chocomel bij de houtkachel in uw eigen vakantiewoning. Een ideaal uitstapje in de omgeving tijdens de winter is een museumbezoekje. Het openluchtmuseum Ootmarsum laat de historie van Twente zien met 18 authentieke gebouwen met bijbehorende inventaris. Mocht het weer tegenzitten dan is ook het natuurmuseum in Holten een bezoekje waard, de levensgroote 'kijkdozen' geven een prachtig kijkje in de diverse dierenwereld. 

Vakantiecentrum 't Schuttenbelt gelegen in Enter vormt een geschikte uitvalsbasis voor het bezoeken van een kerstmarkt in Overijssel of een van de grotere kerstmarkten over de grens in Duitsland. Hier bent u met een goed uur rijden. Geniet van de glühwein, schaatspret en gezelligheid.

Boek een vakantiehuis in de kerstvakantie