BoekUwBuitenhuis.nl - Vakantiecentrum 't Schuttenbelt
Last minute Twente

Last minutes

  • Kleinschalig vakantiepark
  • Landelijk gelegen in Enter
  • Luxe lodges & vakantieboerderij
  • Tot wel 20% last minute korting

Last minute naar Twente

Ook wanneer u last minute op vakantie wilt bent u welkom in Twente. Geniet van de rust en ruimte in de prachtige natuurrijke omgeving. Bij Vakantiecentrum 't Schuttenbelt in Enter kunt u verblijven in comfortabele accommodaties voor vier personen. Uw vakantiehuis in Enter beschikt over de nodige voorzieningen zodat u geniet van een heerlijke last minute vakantie in Twente. Denk aan een sfeervolle woonkamer met veel lichtinval, open keuken voorzien van moderne inbouwapparatuur, comfortabele slaapkamers met elk een eigen badkamer en een ruim terras welke u via de grote glazen schuifdeuren kunt bereiken. Een last minute vakantiehuis in Nederland was nog nooit zo leuk als in Twente bij 't Schuttenbelt. Neem de natuur volledig in u op vanuit uw luxe lodge. U keert gegarandeerd uitgerust naar huis.

Vind uw ideale last minute huisje in Twente met korting ⤵

Uw last minute vakantie in Twente

U beleeft veel vakantiepret op ons kleinschalige vakantiepark in Twente. De vele faciliteiten aanwezig op het park, maken uw last minute vakantie in Twente helemaal compleet. Neem een duik in het buitenzwembad, laat uw (klein)kind(eren) uitrazen in de buitenspeeltuinen, met het animatieteam of op het multifunctionele sportveld. Liever eropuit? Huur een fiets bij de receptie en verken de bosrijke omgeving door middel van de vele fiets- en wandelroutes. Het is allemaal mogelijk vanuit uw last minute huisje in Twente

Onze faciliteiten:

  • Buitenzwembad
  • Buitenspeeltuin
  • Animatieteam De Eendenclub (tijdens schoolvakanties)
  • Multifunctioneel sportveld
  • Snackbar (geopend in het hoogseizoen)

Sfeerimpressie van uw last minute vakantie in Twente

Tips voor uw last minute in Twente

Vanuit uw last minute huisje in Twente geniet u optimaal van de natuur en de rust om u heen. Ons vakantiepark ligt in de Reggestreek, hier fietst u door de weiden, onontgonnen veengebied, bossen en over fraaie heidevelden. De veelzijdige omgeving biedt vele mogelijkheden voor uitstapjes. Enkele tips om uw last minute naar Twente nóg leuker te maken:

✔️ Enter: op 3 km afstand staat u al in het centrum van Enter, waar ooit meer dan honderd schippers met hun unieke platbodems, de typische Enterse zompen, een groot aandeel hadden in het goederenvervoer over de Regge. Tip: bezoek het Zompenmuseum of het Klompenmuseum.

✔️ Landgoederen: in de omgeving vindt u vele landgoederen, zoals Landgoed Twickel, 4.400 hectare groot, dat gekenmerkt wordt door het kasteel, de historische boerderijen en het kleinschalige coulisselandschap. Zeker een bezoek waard!

✔️ Natuurgebieden: aan natuur geen gebrek tijdens uw last minute in Twente! Op korte afstand van 't Schuttenbelt bevindt zich natuurgebied De Holterberg, onderdeel van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Het is het grootste aaneengesloten heidegebied van West-Europa.

Ontdek onze aanbiedingen